Contactar

Si esteu interessats en consultar algun tema relacionat amb Catlab, estem a la vostra disposició; ompliu el formulari i us respondrem el més aviat possible.

Direcció

Parc Logístic de Salut
Vial Sant Jordi s/n, 08232 Viladecavalls, Barcelona
  • Telf: 93.748.56.00

Localització

Enviar missatge

(*) Camp obligatori
0
L’enviament de dades personals amb aquest formulari suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades facilitades, amb la finalitat de que CATLAB Centre Analítiques Terrassa AIE doni resposta a la consulta plantejada. En cap cas la informació facilitada serà cedida a tercers ni emprada per a l’enviament de comunicacions comercials.
El Responsable del tractament de les seves dades personals és CATLAB Centre Analítiques Terrassa, AIE. La finalitat del tractament és poder tramitar la seva petició de contacte. La base jurídica del tractament és el seu consentiment. El termini de conservació de les dades és el necessari per tramitar la seva petició de contacte. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Així mateix, l’informen del seu dret a presentar una reclamació davant Agencia Española de Protección de Datos.
He llegit i accepto la Política de Privacitat